Tänk om man kunde stanna upp tiden lite nu! Nu är det ju så vackert, och så mycket härlig fågelsång, och även annat djurliv. Vi har fått fler och fler igelkottar i, och runt, trädgården sista åren. Det är jättetrevligt! Förr såg vi aldrig några igelkottar här. Nu ser man någon nästan varje dag.

Blog Image

Vid Villes nygrävda damm håller en stor padda till. Ibland sticker hon upp huvudet bland växterna i dammen, och ibland ligger hon bredvid dammen. Kul!

Blog Image

Vi har både Rödstjärt och Halsbandsflugsnappare i holkar i trädgården. Man kan sitta och se dem genom köksfönstret. Det är inte illa!

Blog Image

Näktergalen och göken hörs hela dagarna, näktergalen även på nätterna. Var ute och cyklade med Sava förut, och cyklade förbi en lada i Viksjö, där dom just tagit in hö, och höfläktarna gick. Finns det någon ljuvligare doft?! (Skulle möjligen vara mulen på en Ardenner då.)

På söndag ska Ville tävla officiellt, agility, för första gången med Sally. Det är i Växjö. I Juli ska han tävla två dagar i Karlskrona med båda pudlarna. Då får vi hänga på husvagnen. Ola håller på och tränar in högre klass spår med Sava. Det blir väl dags att tävla i höst kanske.

Nu MÅSTE jag städa! Inomhusarbetena ligger efter hela tiden nu. Man vill ju bara vara ute!

Eva