Så var SM i lydnad och agility på Öland överstökat. Allt gick jättebra, t.o.m. vädret var perfekt, mest sol, men inte för varmt. Ville och jag bodde i husvagn därnere på Lundegårds camping hela helgen, eftersom Ville skulle börja jobba tidigt på morgnarna som hinderfixare på agilityn. Det har varit jättetrevligt, och vilka framgångar för Öland! Ölands mediumlag i agility, Team Long Island, tog silver, bara 8/10 sek efter ettan, som var Svenska landslaget. Dessutom placerade Anja Giermann sig sexa individuellt i agility large. Hon ledde länge. Det var så spännande!! SM-fest med jättegod mat var det på lördagkvällen (Ola var med och fixade).

Idag har vi äntligen fått lite regn, 10mm! Det var välkommet, och man riktigt ser hur alla växter njuter. Och fåglarna sjunger extra vackert efteråt. Honungsrosen, som snart är uppe vid hustaket, har slagit ut medan vi varit borta, och i grönsakslandet växer det så det knakar. Egen sallad och dill har vi ätit ett tag, och snart kan vi ta både potatis och lök också.

Min kamera har gått sönder, just nu när det är så mycket att fotografera. Hoppas jag får den lagad fort!

Eva