Har just kommit hem från Hornsjön. Vi har kanske 300m dit. Där var så vackert ikväll, sol och stilla, efter dagens blåst. Hugo, 11 år, var med, och njöt av en stilla simtur. Ville och en kompis har tältat vid sjön i natt, så vi hämtade hem lite grejer också. Dom var ute på sjön och fiskade i flera timmar imorse. Så skönt, jämfört med att bara sitta vid datorn, som så många ungdomar gör även på sommaren. Flera hägrar flög upp från stenar i sjön, när vi kom ner.

Blog Image

Pudlarna har ett sjå att hålla ordning på igelkottarna, som håller till i trädgården om kvällarna. Det är så trevligt att igelkottarna ökat här igen! Men vad dom kan låta, då dom är irriterade. Dom både väser och utstöter något dunkande ljud, då pudlarna är i närheten. Har aldrig hört det tidigare. Både Sally och Miranda vill ut sent varje kväll, för att kolla efter igelkottar, men dom vågar inte röra dom. Dom har väl gjort det någon gång förstås, och lärt sig.

Det är väldigt tomt efter Sava, som ju tog ganska mycket “plats”. Pudlarna tycker nog att det är ganska skönt dock. Jag har ju mycket mer tid och ork, att gå fler och längre promenader med dom istället, och dom behöver inte vara rädda och undertryckta. Men för Ola och mig är det tomt och konstigt!

Eva