Idag har det varit mest soligt, men blåsigt här. Lite regn kom det också mitt på dagen, men nu är det en solig och fin kväll.

På förmiddagen gick jag ner till havet, vid Alvedsjöbodar, med pudlarna. Dom älskar att komma ner till havet! Att det går stora vågor bekommer dom inte så mycket.

Blog Image

Jag satt en stund där nere, och lät dom leka i vattnet.

Blog Image

Miranda simmar gärna, även om det är stora vågor!

Blog Image

Sally går gärna upp och sätter sig fint, så jag får ta kort, och hon får en godisbit.

Blog Image

Imorse satt Ola och jag ute och åt frukost, på trätrallen på baksidan av huset, där det är sol på morgonen. En igelkott låg hopkurad framför våra fötter, under en rosbuske hela tiden. Dom håller till under trätrallen, och nu hann den väl inte in i tid, innan vi kom dit. Pudlarna försökte få fart på den, men den bara kurade ihop sig ännu mer och väste. Det är så kul, att dom håller till i trädgården, trots hundarna!

Eva