Idag har jag varit ute nästan hela dagen. Först regnade det ett tag på morgonen, så då var vi inne hundarna och jag. Men sen har jag mest jobbat i trädgården, och hundarna har varit med. Jag har beskurit plommonträden, och rensat i de flesta landen. Kaninen och marsvinen blev väldigt nöjda över plommonkvistar att gnaga på. I dammen har växtligheten blivit riklig, och guldfiskarna ser ut att trivas. Idag såg jag en padda där igen. Det var längesen sist. Det ska bli så spännande att se, om det blir paddyngel till våren!

Sen har jag förstås gått med hundarna. Valpen går jag alltid ensam med, så vi kan träna olika saker. Hon har blivit riktig duktig på att hämta dummy nu, då jag slänger in den i högt gräs. I början visade hon bara att hon hittat den, men nu tar hon med den och kommer glatt tillbaka.

Här kommer en liten filmsnutt, tagen häromdagen, på Tova och gammelkattan Siri igen. Ingen av hundarna vågar gå i närkamp med henne, eftersom hon kan klösa ifrån sig ganska bra, men med på promenad med hundarna vill hon gärna. Om man inte går för långt förstås, då stannar hon efter ett tag, och väntar till man kommer tillbaka, och så går hon med hem igen. Går man en runda, så man inte kommer tillbaka samma väg, så kan hon vänta där något dygn innan hon går hem igen.

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Här kommer en annan kortkort filmsnutt, som jag tog idag vid Hornsjön.

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Efter promenaden tyckte Tova det var skönt att sova i soffan ihop med katten Tusse.

Blog Image

Eva