Det är ett härligt väder vi haft ett tag nu! Solen skiner och det är riktigt sommarvarmt. Idag satt jag t.o.m. ute och slumrade i solen en stund. Trevligt nu när Ölands skördefest börjar, om det här vädret håller i sig. Det blir mycket folk här på Öland igen nu.

Gick på alvaret idag, och det doftar så underbart gott nu av alla örter där! Man ska ju inte gå för långt med valpar, och det gör jag väl inte heller, men Tova älskar att komma ut och gå. Hon får gå i sin takt, och nästan alltid löst, men hon travar på riktigt snabbt för det mesta. Då tror inte jag att det är skadligt för dom. Man får ju så många tillfällen att träna olika saker också, då man är ute och går, inkallningar, uppletande o.s.v. Jag brukar även sätta mig en stund, så hon får chans att vila lite, men för det mesta springer hon runt och undersöker saker då istället. Hon börjar nästan bli lite jobbig med sitt fotgående hela tiden. Hon har ju märkt att det lönar sig att gå vid min sida, och titta upp i mitt ansikte, så det vill hon helst göra hela promenaderna.

Blog Image

Blog Image

Nu har vi bestämt oss, vilken schäfervalp vi vill ha. Det blir Lillebror (Enduros Bias). Otroligt söt, och en liten pigg och framåt gosse!

Blog Image

Blog Image

Foto: Ingrid Bahlenberg, kennel Enduros

Imorgon är dom sex veckor, så det är två veckor kvar till vi får hämta hem honom från Eskilstuna.

Eva