Ja, nu är knäcken kokad också. Hoppas den räcker över julhelgen;-)

Idag har det varit soligt och vackert väder, så man var bara tvungen att gå ut på långpromenad. Tova och jag gick på alvaret, så hon fick springa av sig ordentligt. Mycket vatten är det! Man blir blöt upp över kängorna var man än går. Men hundarna tycker det är roligt med allt vatten!

Blog ImageBlog Image

Tova var väldigt pigg på övningar idag, så det blev lite fritt följ och sitt kvar.

Ola och Bias var uppe och hälsade på Göte LIndholm i Grankulla idag. Dom gick en promenad med Bias och Götes schäfertik, Quandi. Det hade gått bra, fast Bias var lite försiktig.

Bias är rolig med sin snuttefilt! Har aldrig haft en hund med snuttefilt förut. Han lägger sig ofta och snuttar på den, och trampar med frambenen, som valparna gör på mamman när dom diar.

Blog ImageBlog ImageKatterna hittar många ställen att sova på. Ikväll tyckte Jesper det var skönt att vila på biblarna.

Blog ImageSally har varit lite rastlös ikväll, och även lite vaktig mot dom andra hundarna, så jag undrar om det inte är på gång. Men jag vet ju av erfarenhet, att det brukar ta lång tid med förarbetet, särskilt för förstföderskor. Ibland bäddar hon i valplådan, men mest gräver hon under Villes säng. Jag tycker nog nu, att det ser ut att kunna bli minst två valpar. Hoppas på ett par till, så jag inte behöver ringa återbud till så många valpköpare.

Eva