Det har inte hänt så mycket sen sist, förutom att vintern har kommit tillbaka, Bias har blivit halt och Miranda har börjat löpa. Här är lite oro i lägret nu, p.gr.a. löpningen Även p.gr.a. att vi inte motionerar Bias någonting, eftersom han haltar. Det var i söndags, när Ola spårade med honom, som det hände. Förmodligen sträckte han sig, då dom lekte efter spårslutet, för han haltade ingenting innan, och inte när han spårade heller. Vi försöker hålla honom lite lugn, så får vi hoppas det går över. Men det är inte lätt;-)

Jag var med och såg spåret, och det gick riktigt bra. Han tog alla apporter. Hade tänkt filma spåret, och lägga ut här, men då var förstås batteriet helt urladdat. Typiskt!

Idag skiner solen, men det var 5 grader kallt imorse, så våren har kommit av sig lite. Den mesta snön är borta iaf. Och jag har sett många tranor sista dagarna. Dom låter så härligt, när dom kommer och flyger över!

Idag, när jag var ute och gick med Tova, såg jag en havsörn istället.

Innan promenaden fick Tova en rejäl genomborstning och kamning. Hennes päls börjar bli riktigt besvärlig nu! Det är inte för inte, som hon heter Tova;-)

Eva