Den här påsken kan man inte klaga på vädret! Soligt och varmt har det varit, och man tycker inte man hinner med allt man vill göra och uppleva! Mycket trädgårdsarbete och många promenader har det blivit. Påsklunchen utomhus hos min syster (närmsta granne) blev lyckad. Vackert väder, jättegod mat, stärkande snapsar, och både små och stora barn (alla kusiner) verkade stortrivas! Vi var runt 30 st, från min 84-årige far till min lillebrors yngste son, 3 år gammal.

Min syster har ett persikoträd, som blommar nu, i sitt växthus. Underbart vackert!

Idag har jag gått till Klosterholmen vid Hornsjön. En jättevacker plats, där det den här årstiden är ett rikt fågelliv. Den här klosterruinen finns där.

Även en stubbe är ett vackert konstverk!

Stämningsfulla dammar finns där i närheten också, med murgröna på träden omkring. Man bara väntar sig att ett troll ska komma fram;-)

Myrorna har fullt upp!

Tova hoppar gärna i allt vatten hon ser!

Hoppa upp på stenar tycker hon också om.

I trädgården blommar det fint nu. Krokusen har blommat över, men nu är det tulpaner och balkansippor som dominerar, och påskliljor förstås.

Påskafton fick jag hälsningar både från Peggys och Pim-Pims mattar. Allt är bara bra! Det känns som jag fått kanonbra hem till dom här valparna! Dom har träffat varandra igen nu, eftersom dom börjat på samma valpkurs i Oskarshamn. Jättekul! Jag fick några bilder från Pim-Pims matte.

Peggy

Pim-Pim och Peggy

Pim-Pim på balansen.

Eva