Natten till igår regnade det ordentligt här, och det behövdes verkligen nu. Idag har det regnat lite småskvättar då och då. Nu får det gärna bli fint väder igen, så bina kommer fram, för nu blommar plommonträden.

Brukslägret på Böda sand i helgen verkade lyckat på alla sätt och vis. Det var jättetrevligt att träffa Bias uppfödare igen, och roligt att titta lite på träningen däruppe. Jag var med och fotograferade endel. Bilderna kan ses på Bödavindens hemsida (http://www.bodavinden.se/)

Bias kennelmamma, Ingrid, tog några jättefina bilder på Bias. Sätter in ett par här.

Dom tyckte vi hade så fina marker här, så dom kommer nog tillbaka i höst och tränar här.

Allt går så fort nu. Gullvivorna blommar för fullt. Här kommer ett par bilder på Tova bland gullvivor.

I trädgården slår det ut nya blommor hela tiden. I dammen blommar kabblekan nu.

Här är några små fina vildtulpaner.

Och här en kungsängslilja.

Det här är skogsvallmo.

Igår när jag gick med Tova, så flög det upp en havsörn på väldigt nära håll. Tyvärr fick jag inte syn på den då den satt still, för då kunde jag fått fina bilder på den. Nu flög den iväg, och jag hann inte riktigt få in bra skärpa, men man ser ju ändå lite av hur mäktig den är.

Till sist en ny bild på Pim-Pim, som hunnit bli fyra månader nu (nästan fyra och en halv förresten). Här får han lära sig sitta uppbunden på valpkursen.

Eva