Det var skönt att vi fick regn, men nu är det jätteskönt att solen är tillbaka igen. Göken gal, sen några dagar tillbaka, och snart kommer väl näktergalen. Jag blir nog tvungen att börja med att städa lite idag, alla dammråttor i hörnen syns så väl när solen lyser in. Sen ska jag chansa på att det går att sätta ut lite plantor. Dom börjar bli så stora, och verkar inte trivas riktigt inne längre. Får hoppas att det inet blir frostiga nätter sen. Ska sätta endel blomplantor nere hos min far också, som förövrigt har namnsdag idag. Ja, så måste det ju bli ett par promenader också.

Här är några bilder till, som Bias kennelmamma Ingrid tog då dom var här förra helgen.

Igår var jag ute och tränade ganska mycket med Bias. Mest tränade jag på fotposition. Han är dålig på det nämligen. Tova är jättebra på det, eftersom jag tränat mycket på det och har gjort mycket kontaktövningar sen hon var liten. Ola har dessvärre inte gjort det, och jag har tyckt att det är Ola som Bias ska ha den där riktiga kontakten med. Men nu vill Ola att jag tränar linförighet och fritt följ, så nu får jag ta tag i det här. Bias är seg, och sätter sig snett och sakta varenda gång. Men det ska nog bli ordning på det också med bestämdhet och köttbullar;-) Tränade också på snabba lägganden bl.a.

Fick ett mail från en valpköpare på Gotland, Carina, som varit ute och tävlat sök med sin dvärgpudel, Mynta. Hon blev godkänd, och nästa gång blir hon säkert uppflyttad! Hon har också tävlat lydnadsklass 1 igen, och fick ihop retfulla 158 poäng. Dom hade fått vänta flera timmar på att få börja tävla, så när det väl var dags, så var Mynta gnällig på linförigheten. Ett duktigt ekipage är det!

Eva