I eftermiddags drog det upp ett riktigt ordentligt åskväder här, och det regnade hårt ett tag. Varmt har det varit, som det brukar då det är åska i luften. Jag tycker inte om åska, är nog egentligen ganska åskrädd. Men man får ju lägga band på sig, både inför barn och hundar. Ingen av våra nuvarande hundar reagerar på åskväder, skönt nog. Innan åskvädret har jag tränat hund, och rensat hela grönsakslandet. Både lök, vitlök, sallad, dill och morötter kommer upp fint, men potatisen har jag inte sett något av än. Ett par tomatplantor har fått flytta ut idag, från mitt lilla växthus, där det börjar bli för trångt. Hoppas dom klarar sig!

Här kommer en liten film, som jag tog häromdagen då jag var nere vid kusten med Tova.

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Här är några bilder från idag.

Tova bland gullvivor.

Islandshästar på alvaret. Det går en stor flock islandshästar här på sommaren. En av dom kom med bakåtstrukna öron, och jagade Tova idag. Som tur var så var vi nära stättan, så vi kunde gå upp där. Sen satt vi och tittade på hästarna ett tag, och hälsade på några som var nyfikna.

En häst luktar på mitt knä.

De olika orkidéarterna avlöser varandra. Nu har Krutbrännaren slagit ut.

Idag har kattungarna öppnat små ögonspringor. Dom var en vecka igår.

Till sist en bild till på sötnosarna Pim-Pim och Peggy, från deras valpkursavslutning.

Eva