Nu är Kristi himmelsfärdshelgen över, och mycket folk åker hem. Det har varit tjockt med folk på Öland den här helgen! En försmak av vad som kommer snart. Man får räkna med att handling och resor tar betydligt längre tid än vanligt. Och ska man ta ut pengar ur norra Ölands enda bankomat, som finns i Löttorp, får man åka ut tidigt på morgonen, om man inte vill stå i en jättekö. Jag har haft alla mina syskon med familjer på besök här i helgen, två har stugor och en bor hos vår pappa (och en, förutom jag, bor här året runt).

Vädret har mestadels varit soligt och väldigt varmt, men det har också regnat endel, främst på natten. Så nu växer det så det knakar. Mycket ogräsrensning blir det!

Idag har Ola spårat med Bias i Bödaskogen, och det gick kanonbra säger han. Själv gick jag långpromenad med Tova, tränade lite och tittade mycket på blommor.

Närstudie av humleblomster.

Mängder av humleblomster.

Islandshästar på alvaret.

Tova kommer till matte.

Idag har jag sett årets första levande igelkott. Den var utanför trädgården. Förra året hade vi flera stycken i trädgården.

Igår var Ville och jag uppe i Byxelkrok, så han fick träna agility med Miranda och Sally. Dom ska ju tävla nästa helg i Oskarshamn. Då ska vi även få träffa Pim-Pim och Peggy igen! Jättekul ska det bli!! Själv tränade jag lydnad med Bias. Han börjar bli riktigt duktig på linförigheten.

Eva