Idag har Ville och jag varit på en heldagstävling i Oskarshamn. Ville har tävlat med både Miranda och Sally, vädret har varit underbart och vi har träffat tre av “våra valpar” med deras trevliga ägare. En mycket trevlig dag med andra ord! Både Peggy och Pim-Pim (Sallys första kull), som nu är 5 månader, kom dit. Men även Kohagslyckans Malva, som är Mirandas dotter, och har samma föräldrar som Sally, men är ett år äldre än Sally, kom. Jätterara hundar och trevliga ägare!

Hur gick det på tävlingen då? Jo, Miranda hade ett lopp med 5 fel (hopploppet), och ett diskat (tog fel sistahinder, fast hon gått så bra innan). Retfulla små missar. Båda loppen var väldigt bra med bara en liten miss på varje. Sallys hopplopp blev lite struligt, så där blev hon diskad. Det är ju så med Sally, att hon är så enormt snabb, så det gäller att hänga med hela tiden och visa rätt. Agilityloppet gick bättre. Där tvekade hon lite vid en tunnelingång, så hon fick fem fel för tvekan. I övrigt var det jättebra, med snabb tid, så hon hade säkert vunnit om hon inte hade haft den där retliga tvekan. Där kom han sexa bland ca 40 hundar, så det var ju bra ändå.

Så lite bilder från dagen.

Camilla med Kohagslyckans Malva. Dom går spårkurs, och har nyligen gjort MH-test, med ett (för dvärgpudel) mycket bra resultat, bl.a. etta på skott!

Cecilia med Kohagslyckans Pim-Pim, liten söt lurvtuss som ska klippas i veckan som kommer.

Kohagslyckans Peggy sitter fint! Det märktes att syskonen träffats och gått på kurs ihop. Dom lekte och var så förtjusta i varandra.

Ville och Miranda i slalom.

Det var nog något bekant med Ville, tyckte Pim-Pim.

Ville med de busiga syskonen, Peggy och Pim-Pim.

Ville och Sally gosar innan agilityloppet.

Och så en bild på Tova från en promenad igår. Hon sitter bland blommande gräslök och solvända på alvaret.

Så vill jag gratulera Bias kennelmamma Ingrid, och Bias mamma Allt-I, som tog cert i rapport idag!!

Eva