Inatt kom det äntligen lite regn (kunde gärna kommit lite mer), och idag har det varit lite svalare i luften. Fast jag har inte känt så mycket av det, eftersom jag ägnat större delen av dagen åt att bada, föna, borsta, kamma och klippa Tova. Det finns nästan inget som jag blir svettigare av, än att stå och blåsa henne torr i flera timmar med en liten handhårtork, samtidigt som jag reder ut alla tovor. Hur orkar alla dom, som har har flera storpudlar och åker runt på den ena utställningen efter den andra? Jag bara ser fram emot när jag kan klippa ner henne! Det blir efter Ölandsutställningen i början av September. Tur att hon åtminstone är så fantastiskt snäll och tålmodig att hålla på med.

Nästa gång är det nog Sallys tur. Hon börjar se ut som ett litet troll;-)

Gamle Hugo är trött utan någon skönhetsvård.

Kattungarna ät tingade nu. Tur för mina krukväxter att dom inte är kvar så länge till.

Idag har Bias syster Jaja med familj kommit till Öland. Vi ska träffas och träna ihop. Det ska bli trevligt!

Eva