Inte mycket nytt är det sen sist. Men Bias har fyllt ett år (i lördags). Och folk har börjat lämna Öland för arbeten och skolor. Det är nästan så det känns som Öland flyter upp lite ur havet, när så många försvinner härifrån;-) Vädret är mestadels vackert, om än blåsigt. Barnen är klara med sina sommarjobb, och har lediga dagar på stranden med sina kusiner. Härligt att bada i stora vågor, nu när vattnet är uppvärmt och skönt! Hoppas sommaren håller på länge, nu när vi får stränderna för oss själva!

Snart är det dags att röntga Bias. Skulle tro att höfterna är okej, med tanke på hur lätt han springer och rör på sig hela tiden.

Här kommer några bilder på Bias första år hos oss.

På väg hem till Öland från Enduros kennel.

Lite större har han blivit här, och han har alltid trivts i vatten.

Ungefär såhär ser han ut nu, fast han har faktiskt mörknat lite till sista veckorna. Han håller på att få tjockare, blankare (och mörkare) päls nu.

Eva