Idag skulle Ville och jag varit på Sydostcupen i agility, men Ville var så förkyld och hostig, så vi fick stanna hemma. Vi var uppe och tränade lite igår i Byxelkrok, och Ville mådde ganska dåligt, och tappade luften och fick ont i halsen, när han sprang med hundarna. Idag när han vaknade kände han sig ännu sämre, så vi fick tyvärr ställa in. Öland vann cupen ändå!

Vi var och letade svamp idag, men hittade bara några enstaka trattkantareller, som vi åt ihop med rådjurssteken ikväll.

Så vill jag gratulera Bias duktiga mamma Enduros Allt-I, med kennelmamma Ingrid och kennelpappa Owe, som fick sitt tredje cert i rapport igår!! 624,25 poäng fick dom ihop! Nu behövs alltså bara en tvåa på utställning för att få brukschampionatet. Det måste hon väl få, som är så vacker!

Men det är inte lätt att få någon utställningsmerit på en sund bruksschäfer med rak rygg. Dom ska ju ha sluttande rygg, och knappt kunna sätta sig, för att få bra på utställning;-)

Eva