Jag har väntat med att skriva här, för jag tänkte jag skulle få Bias röntgenresultat först, men inga resultat har kommit. Det är drygt två veckor sen vi röntgade honom, och idag mailade jag SKK för att fråga varför vi inte får något resultat. Svaret blev, att vi inte betalat för avläsningen. Jag tog genast för givet att dom hade fel. Jag visste minsann att jag betalat! Men innan jag svarade gick jag in på banksidan och kollade, och inte hade jag betalat inte. “Jag har haft Alzheimers så länge jag kan minnas”, som man brukar säga. Så nu lär vi väl få vänta en vecka till;-)

Ikväll cyklade jag ner med Bias till Alvedsjöbodar. Att det var kväll och mitten av September hindrade inte Bias från att bada! Det var så vackert därnere!

Det har verkligen varit fina sensommardagar nu ett tag!

Igårkväll var Ola och jag på träningstävling igen på Ölands bk. Det behövs verkligen lite tävlingsmässig träning nu, innan vi börjar tävla på riktigt. Båda låg på platsen, fast det hunnit bli mörkt då och det var mycket skuggor. Jag såg att Tova var lite orolig över att hon inte såg mig ordentligt, så det var skönt att dom klarade av det. Det gick riktigt bra tycker jag, även om Bias strulade lite på hoppet och på framförgåendet. Jag kom faktiskt tvåa med Tova, när dom räknade ut procenten. Ola tävlade appell och jag lydnadsklass 1.

Tova har det skönt i soffan.

Älskade, gamle Hugo, som sorgligt nog börjar bli ganska vinglig på bakbenen, särskilt när han ska resa sig på morgnarna.

Och så måste det bli lite bilder på dom söta kissungarna också!

Eva