Tänkte vi skulle få Bias röntgenresultat, innan jag uppdaterade igen, men det dröjer tydligen. Nu har jag ju betalt i alla fall;-) Nu börjar det kännas lite höstlikt, även om det mest är sol och vackert. Träden börjar få vackra höstfärger, men i trädgården blommar det fortfarande mycket.

Gula rosor och luktärter.

Ingrid Marie-äpplen och Krasse vid dammen. Dom här äpplena är ovanligt stora och fina i år!

Aroma-äpplen, inte så stora men många!

Här på Öland invigs skördefesten ikväll. Sen är det mycket skördefestaktiviteter hela helgen!

Idag har jag gått med Tova och cyklat med Bias. Tränade igenom lydnadsettan med Tova. Hon är ganska duktig, men ibland blandar hon ihop stående under gång med läggande, så att hon slänger sig ner även på ställandet. Ett ganska vanligt fel i början. Att hålla apportbocken går bättre och bättre. Jag hoppas hon kan det ordentligt till 16/10, då jag ska tävla lydnadsklass 1 (officiellt) på Ölands bk!

Ola har varit på mässa i Jönköping med jobbet sen igår morse. Han kom hem på eftermiddagen, och nu är han iväg och tränar lite med Bias.

Tova ligger plats.

Tova på stätta.

Tova vid vårat nya “däck”.

Vem har bott i hus nummer 32 i sommar, tro? Alla hyresgäster är noggrannt kontrollerade på Horns Kungsgårds marker.

Lilla Sally.

Tova vilar efter promenaden.

Tilda, vårat marsvin.

Och så kattungarna!

Eva