Nu har det blåst hårt i flera dagar i sträck. Ibland regnar och haglar det också. Usch, vilket trist väder!! Det blir inte mycket träning till lydnadstävlingen på söndag. Jag hatar att gå ut i sån här blåst! Igår gick strömmen också (som vanligt när det stormar), just när jag skulle laga middag. Som tur var hade jag köpt en grillad kyckling, som fortfarande var ljummen, så det blev smörgås och kyckling till middag. Strömmen var borta i ett par timmar. Ölandsbron stängdes för tung trafik också, ett släp blåste omkull på bron. Skönt att man har vedkamin i alla fall! Värre med vattnet. Pumpen i brunnen går ju inte, när det inte är någon ström. För att inte tala om våran miljötoalett! När inte fläkten går i den, så stinker det så man inte gärna vill sticka in näsan i badrummet;-)

Kattungarna är snart flyttfärdiga. Dom är så söta och sällskapliga! Följer oss som små hundvalpar.

Två av dom uppe på ett skåp.

Ikväll ska vi ner till klubben på träningstävling, om bara bilen blir klar på verkstan. Den fixas till inför ombesiktning.

Nu ska jag fortsätta elda, och hänga en tvätt framför kaminen.

Eva