Lika trist väder som vanligt har det varit idag. Men jag gick ändå en skön och vacker promenad på Dödevi strandängar ihop med en bekant och hennes hundar. Jag hade bara Tova med mig, eftersom jag inte hade tillgång till egen bil. Det var blåsigt och kallt vid havet, men ändå härligt. Hundarna stornjöt, och rusade och jagade varandra.

Lite suddigt, men det var full fart också. Sheltien Sandra, Tova och Eurasiern Alma.

Tova uppmanar Sandra till lek.

Kom igen nu, så springer vi! Tova vill alltid få igång alla hundar att springa.

När jag kommit hem och ätit lite, så cyklade jag en tur med Bias. Sen har det varit utvecklingssamtal för båda barnen, Niklas per telefon dock, så jag slapp åka till Kalmar.

Imorgonkväll är det träningstävling på klubben igen. Jag behöver all kommendering jag kan få med Tova, för det är bara då hon gör tokigheter.

Eva