Fortfarande mörk och skitig November, även om vi som omväxling fick se solen ungefär två timmar igår. Ikväll blåser det rejält, och det skulle bli regn igen hörde jag. Gick i alla fall en lång promenad med både Tova och Bias på förmiddagen, och dom njöt i fulla drag av att springa på alvaret i lera och vatten! Vad mysigt det är att få hem dom sen;-)

våra små sötnosar!

Tova skäller på Bias, för hon vill att han ska springa med pinnen, så hon får jaga.

Härligt att komma till en vattensamling!

Pinnjakt i vatten.

Igår blev det promenad och träning med Tova, och cykeltur med Bias. Jag hade sån tur så att solen kom fram, just när jag gick ut med Tova. Tränade igenom lydnadsettan också, och skulle hon gå så på söndag så är det inga problem alls! Men det är ju alltid annorlunda när någon kommenderar, och det är störningar runtom. Cyklade ungefär en mil med Bias igår, men det märks inte på honom efteråt….

Vy vid Horns kungsgård.

En stor rådjursbock låg så fint i solen invid ett stenröse. Han följde oss med blicken, men tyckte inte det fanns någon anledning att gå upp.

Tova på vägen mot Horns kungsgård.

Har alltid älskat den här vägen, mellan stenmurarna. Den var förstås vackrare förr, då det var grusväg. Härifrån har jag en bild från 70-talet, då en gammal bonde kommer körande med två oxar. Den får jag leta upp och scanna in.

Eva