Inatt kom det lite ny snö igen, och la sig så fint på alla träd. Det började med sol också imorse, men sen mulnade det igen, men det har varit vackert ändå. Det är ungefär nollgradigt ute, så det är ganska behagligt. På förmiddagen gick jag med både Tova och Bias över alvaret. Dom motionerar sig verkligen till max, när dom är tillsammans!

På väg ut går jag förbi min fars hus.

Tova kan minsann också visa gaddarna!

Här är det Bias som försöker äta upp Tova. Lite suddig bild dock.

Ganska varglik eller hur?

Konstverk av nypon och snö.

En ormvråk spanar på oss från en trädtopp.

Matte har visslat!

Pudelpälsen är svår i snö. Det fastnar massor av snö i pälsen, nu när det är nollgradigt. Skönt att hon är så kortklippt ändå. Det var värre förra vintern!

Jag försökte få upp Bias på stenen också bredvid Tova, men det gick inte. Han trodde nog jag skulle behandla hans öron där. Jag håller nämligen på med det nu, med både Tova och Bias. Dom har kliat sig ett tag, och haft ganska mycket brun sörja i öronen, så jag var hos veterinären med dom häromdagen och fick droppar. Bias tycker inte om när jag rengör och droppar hans öron. Han är riktigt larvig med det (ganska vanligt på schäfrar har jag en känsla av;-) Hos veterinären skötte dom sig utmärkt båda två däremot!

Till sist en bild på Ville, när han var med Maria och Karl och åkte slalom i Aboda klint häromdagen. Maria har fotat.

Eva