Idag har det verkligen känts som vår i luften, och stararna har satt igång och sjunga härutanför. Inatt regnade det, och idag har det varit ganska mycket sol och milt. Så nu börjar det äntligen ta lite mer på snön. Dom första krokusarna har slagit ut i trädgården, och när jag var ute och gick hörde jag både lärkor, starar och vipor. På förmiddagen klippte jag Tova riktigt kort. Inte så snyggt kanske, men praktiskt den här skitiga tiden. Det är knappt man vill släppa ut hundarna i trädgården! Min elsax strejkade tyvärr, så jag fick klippa för hand.

Nya vårfrisyren. Här tittar hon på ett par rådjur, som sprang iväg.

Fick några bilder på en ormvråk, som satt på telefontråden.

Här kom vi lite för nära, så den lyfte.

Mycket vatten blir det nu överallt. Det dröjer nog innan man kan gå ute i markerna.

Igår åkte lilla Qrydda till sitt nya hem. Sorgligt, men det känns skönt när man får så bra valpköpare. Hon får både en pudelkompis och kattkompisar, och hon får bo på landet. Hennes nya ägare har haft pudlar sedan 1960-talet!

Ulla och Qrydda.

Har pratat med Ulla idag, och allt var så bra! Skönt att höra. Hon hade blivit accepterad både av den andra pudeln och av katterna. Och hon hade sovit lugnt hela natten. Skönt! Men en liten turbopudel är hon, sa Ulla, och det vet vi ju om;-)

Stackars Qvicka har varit lite olycklig sen Qrydda åkte. Hon har gnällt och gått runt överallt. Tur att både mamma och mormor är så pigga på lek, så dom sysselsätter henne. Just nu har dom dragkamp alla tre i en repknut.

Eva