Det började grått och disigt idag (som det var igår hela dagen), men sen kom solen fram och det blev en jättefin dag. Nästan ingen blåst har det varit, ovanligt nog. På förmiddan gick jag med Tova vid Hornsjön igen. Allt ändrar sig fort nu. Nu var det nästan ingen is kvar på Hornsjön, och det var mycket fåglar igång. Bl.a. en fiskgjuse, som ryttlade över sjön, men tyvärr fick jag ingen skarp bild på den.

Nere vid sjön träffade vi också på Ness med mattar, så Tova och Ness lekte och sprang i vattnet. Dom leker så bra tillsammans! Båda är smidiga och lätta i kroppen. Tova är inte så förtjust i att leka med Bias längre, eftersom han är så hård mot henne, och mycket tyngre än hon.

Roligt att titta på fåglar i Hornsjön, tycker både Tova och jag.

Tova och Ness.

Inte många tassar i marken;-)

Den här fladdermusen fick jag syn på på husväggen här hemma. När jag fotat den flög den iväg, men verkade ganska yr i mössan sådär mitt på dagen i solen.

På eftermiddan cyklade jag en rejäl tur med Bias. Vi var nere vid Alvedsjöbodar bl.a., och även där hade isen gått upp. Så Bias hoppade i och badade förstås! Han hittade ett snöre från något fiskenät, med lite småflöten på. Det bärgade han genast!

Lite isflak här och där fanns kvar, som här med Blå Jungfrun i bakgrunden.

Isbjörnar på Öland;-)

En gutetacka med två lamm, hos min syster.

Så har jag fått bilder och rapporter från både Qvicka och Qrydda. Qrydda heter numera Jojo, och hjälper gärna till med att torka golven;-)

Qvicka. Det är så roligt att jag fått så bra valpköpare, och att jag får höra ifrån dom så ofta!

Igår badade och klippte jag Miranda. Här är hon med sin snuttefilt.

Förut har jag aldrig haft någon hund som har snuttefilt, men nu har vi både Miranda och Bias, och helst vill dom ha den här båda två. Miranda kan även snutta på täcket, när vi lägger oss.

Eva