Den här årstiden kan jag aldrig lämna kameran hemma när jag är ute och går eller cyklar, och mycket bilder blir det! Frågan är var man ska göra av alla? Endel kan jag ju visa här i bloggen i alla fall. Det blir mer eller mindre en bildblogg.

Idag är det grått och regnigt. Lite regn behövs väl nu, men det är inte kul. Igår var det också grått, men annars har det varit fina vårdagar. Igår gick jag med båda hundarna runt Gåsekärr, och då blev det förstås en massa bilder, många av dom ganska häftiga.

Dom små sötnosarna;-) Det låg några gravänder i Gåsekärr, men dom brydde sig inte så mycket om hundarna. Det var hannar, och dom bråkade med varandra istället.

Så har jag lite bilder från i förrgår också, då det var soligt och vackert. Då gick Tova och jag utmed Hornsjön. Det är så underbart att gå i markerna nu! Längre framåt sommaren kan man knappt gå där, för det blir så igenvuxet och fullt med kor överallt. Så det gäller att passa på att njuta nu.

Knipor över Hornsjön.

En råbock tittade på oss ett par sekunder, innan den hoppade iväg.

En fika i trädgården hos pappa blev det efter promenaden, och Tova vilade en stund.

Hemma i trädgården snackade Tova, Bias och Sally om något;-) Man ser att Bias ser lite osäker ut. Han är faktiskt lite rädd för Sally, som är ganska tuff mot honom. Hrm….

Här kommer även några bílder från en tidigare promenad. Tror inte jag haft med dom tidigare här, utan bara på Facebook.