Idag har det varit en härlig sommardag igen! Tänk om det kan fortsätta såhär ett tag! Jag har cyklat mycket idag. Först till Löttorp och gjort lite ärenden, och på eftermiddagen cyklade jag till Alvedsjöbodar med Tova. Vi var därnere ett par timmar och badade och läste. Hon är en drömhund att ha med sig! Tror inte hon var mer än 5 meter ifrån mig trots att hon var lös, och det var andra där. Tova är en sån där hund, som det känns som att hon hör vad jag tänker. Vattnet var faktiskt skönt, runt 20 grader skulle jag tippa på.

Nu ikväll har Ola cyklat med Bias, och nu är han och Ville ute på Hornsjön och fiskar. Först var Ville ute med båten själv en sväng, och jag var med nere på piren en stund. Det var så skönt därnere!

Ville köpte sig ett nytt kastspö igår, när han och jag var i Kalmar, för endel av sin sommarjobbslön. Det ska han även ha med sig till Helgesboskolan, eftersom de har möjlighet att fiska på fritiden där.

Tova nere vid Hornsjön.

Tova nere vid havet idag.

Kvällssol bakom moln häromkvällen.

Undrar hur vi ska plocka dom här äpplena över dammen;-)

Klematis.

Amiralfjäril i “fjärilsbusken” (Syrénbuddlejan).

Samma fjäril på fönsterblecket.

Eva