Igår var Ville och jag på ett trevligt “öppet hus” på Läckeby djursjukhus. Några elever från hundlinjen på Helgesboskolan skulle visa upp agility där. Dom var inte så många, men det gick bra. Dom var jätteduktiga! Det var massor av folk, fint väder och mycket aktiviteter.

Här är eleverna som var med på uppvisningen, och deras lärare.

Sally i flygande fläng.

En pigg Jack russel

Och en duktig Golden.

Lite suddig, men ändå så härlig bild på Sally.

En liten Sheltie.

Och en till Sheltie (eller om det var samma)

Ville och Sally.

Det är så skönt, att Sally är så totalt oberörd av allt runtomkring! Hon hade bara Ville och agility i huvudet, trots att där var mycket störningar i form av barn som sprang omkring, en massa hundar och folk o.s.v. Och sen satt hon tyst och snällt i en helt främmande bur mellan varven. Hon är som skapt för agility!

Kaninhoppning var det också! Också en störning för hundarna…

Idag har det varit mulet på förmiddagen, men nu skiner det upp, så nu får jag väl gå ut lite. Är fortfarande lika hostig, så några promenader kan det tyvärr inte bli än. Skönt att man bor såhär i alla fall, så hundarna kan springa ut och in som dom vill. Har faktiskt oftast dörren öppen fortfarande.

Till sist ett grattis till Bias kullsyster Jaja, med matte Helena, som blev uppflyttade till högre klass spår i helgen. Och även ett grattis till vår träningskompis Lotta med mellanpudeln Soya, som fick sitt tredje förstapris i lydnadsettan igår!

Eva