Idag har det blåst och varit grått hela dagen, men det kom inget regn förrän nu ikväll. Tände i kaminen för första gången i höst, för det var så rått inne. Jag vill ha vackert höstväder, eller sensommarväder ännu hellre! Har mycket att göra i trädgården, men det är inte roligt i sånt här väder. Sen är jag ju inte riktigt bra än heller, utan hostar och hostar. Och kolsvart blir det tidigt på kvällarna. Usch! Jag gillar inte mörkret.

Igårkväll, innan det blev mörkt, var Ola och jag borta och tränade lite lydnad med hundarna på Lammet o Grisens parkering. Bias går bra, fast han var lite övertänd.

Framförgående.

Bias är inte så snygg just nu, för han har fällt ur mer än nån gång tidigare.

Sen blev det endel bus också.

Idag har jag nästan bara varit inne. Läst, tvättat och suttit vid datorn. Ja, och så har Tova fått rusa av sig ihop med min systers hund, Ness. Dom har så himla kul ihop! Bias har fått cykeltur med Ola ikväll, och småpudlarna har bara sprungit i trädgården. Det är bra med pudlar, för även om man hoppar över motionen nån dag, så rör dom på sig bra själva genom att springa och leka i trädgården. Men nu måste jag komma igång och träna ordentligt med Tova igen, när jag blir bra. Jag hade kommit ïgång så bra med det, innan jag blev sjuk. Om två veckor tror jag Ville får ta med Sally till skolan. Sen kommer hon bli tränad regelbundet! Han längtar efter henne, och det är nog ömsesidigt.

Eva