Det är nästan så, att det är mängden bilder jag tar som avgör när jag måste uppdatera bloggen. Och nu har jag för mycket för att vänta längre. Det har varit ett par fina, frostiga och soliga höstdagar, fram till idag på middan då det slog om och blev milt och blåsigt. Frost och sol tycker jag om, allt blir vackert och hundarna håller sig rena!

Igår hade jag turen att få njuta av både Havsörn och Fiskgjuse när jag gick vid Hornsjön.

Fiskgjuse.

Havsörn.

Här hänger en Större Hackspett i en talgboll.

Och en liten söt Blåmes.

Ett par ungsvanar i Hornsjön igårmorse i morgonsolen.

Igår gick jag en riktigt lång promenad med Tova, när det var så fint väder, alldeles för lång för mina onda knän och fötter. Vackert var det, och jag tränade också endel med Tova. Nu efter KM-et, som gick i klass 1, så har jag börjat träna lite på klass 2 igen. Tova tränar så gärna, det är min motivation som brister för det mesta.

Alvarsväg.

Hornsjön

Gammal sjöbod, som dom tyvärr lagt nytt fult tegeltak på. Hur kan man få för sig att göra det på en sån här vacker bod? Kunde väl varit gamla vackra tegelpannor!

Kvarn vid Horns Kungsgård.

Men hur kan Horns Kungsgård, med sitt vackra läge och erhört vackra omgivningar, visa upp en sån här hiskeligt ful fasad mot vägen??

Nyfiken och häftigt tecknad kossa.

Tova vid rotvälta.

Tova

Bias mamma, Enduros Allt-I, har fått en kull valpar igen. Här är en söt bild på mamma med valp. Kullen kan man följa på http://enduro.blogg.se/.

Eva