En konstig Fars dag har det varit, eftersom min far ligger på sjukhus sen i förrgår, men vi hoppas att han kommer hem igen om några dagar.

Ola har blivit lite firad här, mest med godis, och nu har vi ätit lammkotletter och druckit vin. Det finns inte mycket som är godare, om något alls förresten. Fick ett halvt lamm till idag, så nu har vi två och ett halvt lamm i frysen. Hela familjen älskar lamm!!

Lite tråkigt väder har det varit, grått och snålblåst, och blött är det överallt. Ola och Bias har varit uppe i Bödaskogen idag, och tränat spår. Ola var helt slut efteråt, så Bias var nog ganska intensiv;-) Tyvärr har Ola fått meddelande om att han inte kom med på Högreklass-tävlingen i Saxnäs, som han hade anmält till. Den hade vi liksom räknat med nu, men nu blir det väl inget förrän till våren då.

Själv har jag varit ute och gått och fotograferat som vanligt. Jag tränar ju alltid lite moment med Tova under promenaden. Har haft lite problem med fjärrdirigeringen på Tova. Hon blir osäker där på vad det är jag vill. Men nu börjar det lösa sig känns det som. Jag plockade fram klickern, och gick tillbaka i träningen, och nu känns det som hon är med på noterna. Tova är en riktig “tiggis”. På varje promenad kommer hon hur många gånger som helst in till sidan och går fint, och vill förstås ha godis. Svårt att motstå, när hon kommer och går sitt bästa fria följ.

I den här terrängen är det alltid en massa rådjur. Vi har lagt spår här ibland till olika hundar, men det är nästan omöjligt för dom att klara ett spår här! Vet inte om det är för rådjuren, eller vad det beror på.

Tova vid ett (för längesen) kullfallet träd.

Tova ligger och väntar in mig.

Murgröna.

Närstudier av gamla ekar.

Kossor.

Vår katt Jesper, som nästan aldrig är hemma. Här svarar han mig, när jag pratar med honom, samtidigt som han blundar.

Båt vid Hornsjön

Båt i skogen.

Gäss.

Höstastrar, som fortfarande är ganska fina.

Liten råbock.

Gammal ek, lite omgjord i photoshop.

En Stjärtmes. Fick tyvärr ingen riktigt skarp bild på dom. Det är så söta fåglar!

Eva