En riktig tråkmånad är det nu! Mörkt och regnigt hela tiden. Och för det mesta blåser det storm också:-( Men idag har jag varit med Ville och småpudlarna på agilitytävling i alla fall, och det är ju trevligt. Hade tänkt lägga in ett par filmsnuttar också, men det skulle ta så lång tid att ladda in filmerna nu, så jag väntar till imorgon eller nåt. Det var Helgesbo hundungdom som anordnade en inofficiell tävling i ridhuset i Blomstermåla, och det var bara elelver och hundinstruktör från Helgesbo som anmält. Ville var med med både Sally och Miranda. Med Sally blev han diskad i båda loppen, men han blev ändå placerad trea i båda loppen. Dom hade så mycket priser, så dom placerade även dom som diskade sig. Ena loppet var det Ville som glömde banan. Miranda vann agilityloppet och kom tvåa i hopploppet (eller om det var tvärtom). Miranda tar det lite lugnare och blir därför lite säkrare, men dom gånger Sally går rätt så är hon svårslagen. Massor av hundmat vann dom, och bajspåsar så jag tror det räcker livet ut!

Sen lämnade jag av Ville och Sally i Helgesbo. Hela vägen hem i mörkret vräkte regnet ner, och jag har så svårt att se numera i mörker och regn. Riktigt jobbigt är det!

Mycket vatten är det överallt nu. Man får gå omvägar runt vattensamlingar när man är ute och går i markerna.

Svanarna kan simma lite överallt.

Suddigt, men ändå ganska härligt.

Det verkar som grävlingarna bor här i vinter också, under den gamla eken, för det är nygrävt här.

Igår var Ola och Bias och spårade i Bödaskogen, och då hittade även Ola dom här trattkantarellerna. Gott!! Och Bias tog alla apporter.

Ikväll fick jag lammbog och tzatziki när jag kom hem. Det var också jättegott!

Eva