Sista November och full vinter. Det är inte så vanligt här. Vi har inte massor av snö, men ett lagom täcke, och det låter ju som det ska komma mer dom närmsta dagarna. Men blåsten är jobbig, och ihop med minusgrader så blir det riktigt kallt. Vi har kallt inne också. Sista dagarna har det varit 13 grader i köket på morgonen. Och man behöver nästan dubbla täcken på nätterna, trots att vi har både pudlar och katt i sängen.

Den här veckan får Sally vara hemma, eftersom hon löper. Det blir lite oroligt med hanhundarna på Helgesboskolan annars. Nu är det Bias som är tokig istället. Hoppas hon drar igång Tova också, så vi får para henne!

Sista dagarna har jag målat i köket, skåpsluckorna och väggarna. Och ikväll lägger Ola och Niklas ny matta på golvet. Så det blir ett nytt kök till jul. Härligt!

Sån här färg blev det.

Det här är skafferidörren.

Min första Amaryllis har slagit ut. Tycker dom är så vackra!

Istappar på grannens garage.

Källaren nere hos min far.

Tog lite bilder på Bias och Tova när dom busade i trädgården idag.

Mycket hungriga fåglar är det nu också.

Domherre.

Blåmes och Domherre.

En Talgoxe äter överblivna äpplen.

Några äpplen fick hänga kvar till fåglarna.

Eva