Har massor med bilder igen, så nu måste jag uppdatera;-) Idag har det varit ett fantastiskt vinterväder! Sol, några minusgrader och nästan ingen blåst. Jag var ute i flera timmar, först en långpromenad med Tova ner till kusten, och sen en lite kortare promenad med småpudlarna. Ola gick förstås med Bias. Jag gick först med Tova ner till Alvedsjöbodar, och sen fortsatte jag norrut utmed kusten. Sen kom Ola ner med bilen, så jag fick ta den hem, och han utgick därifrån istället.

Det är så underbart vackert vid kusten nu, med alla isformationer i och vid havet! En havsörn fick jag också glädjen att se, även om jag inte fick nån bra bild på den idag.

Blå Jungfrun, ute i isen.

Isblock vid Kalmarsund.

Isiga stenar.

Tova i hamnen vid Alvedsjöbodar.

Min vackra vovve med nyklippt silvernäsa.

Is vid Ålkistan.

Snöberg på Öland.

Och så småpudlarna på promenad.

Miranda vänder tvärt när jag ropar.

Snabbt till matte!

Och närbild. Kuperade öron på en pudel, eller;-)

Miranda och Sally vid Hornsjön.

Full fräs i snön.

Miranda skäller på grannens tjurkalvar, som följde oss utmed staketet.

Sally.

Sally igen.

Och igen.

Men Bias måste väl få vara med också. Här är några bilder från igår.

Här ser han fullständigt galen ut (och det är han ju också;-)

Och så några fåglar förstås. Det är ju dom jag fotar mest nu, med mitt nya teleobjektiv.

Hacke Hackspett.

Trio med Blåmesar.

Nötskrika.

Talgoxe.

Och en Hacke igen.

Eva