Nu löper Tova! Så det blir parning (om allt går bra), om några dagar. Valpar (fortfarande om allt går bra) blir det då i slutet av Mars. En bra tid! Blir det bara en fin vår, så kan dom vara ute endel när dom blir större. Hoppas bara vädret är hyfsat, när vi ska åka ner till Malmö för parningen.

Lilla Kohagslyckans Qvicka, som är 11 månader nu, har varit på stor utställning på My Dog i Göteborg. Det gick bra idag, en etta och HP. Hon fick fin kritik, och visades så fint av matte Hillevi.

Visst är hon för söt?!

Idag har det varit ett jättevackert väder här. Sol och lite nysnö på träden igen. Det har varit nära noll grader, och riktigt skönt i solen när man var i lä. Ola och jag åkte upp till norra udden på förmiddagen, för att titta efter havsörnar. Det har setts ganska många där sista tiden. Vi såg en. Den flög över vattnet, och skrämde upp hela flockar med olika änder.

Långe Erik vid norra udden.

Fyren underifrån.

Ola vid Ölands norra udde.

Havsörnen över fyrvaktarbostaden.

En småskrake.

Här springer den på vattnet, när den ska lyfta.

En Koltrast i motljus.

En Sångsvan.

På hemvägen satt det en till Havsörn på isen.

Efter en stund lättade den.

En Ormvråk.

Blå Jungfrun med olika skikt med is och vatten framför.

Tova, som snart ska bli mamma!

Eva