Vår börjar det allt vara, men den är väldigt kall och blåsig! Lärkor, vipor och starar har kommit i alla fall, hur dom nu klarar sig i kylan. Dom är så välkomna!

Lite sol har det varit igår och idag i alla fall, och jag ska snart ut och gå en promenad. Nu går jag oftast en långpromenad med Tova på förmiddagen, och sen cyklar jag med Bias. Skönt att alla vägar är isfria nu! Bias tyckte det var jätteskönt att det var isfritt nere vid Alvedsjöbodar igår, när vi var ute och cyklade, så han passade på att ta ett vårbad!

Galna hund!!

Han tyckte det var jättekul att plocka upp isbitar. Hur okänslig är han egentligen?? Bias fäller nu, och ser ganska kul ut i pälsen.

Lite kallt om tassarna är det allt….

“Här har du matte. Kan du kasta ut den nu i vattnet?”

Vid Alvedsjöbodar igår eftermiddag.

Tova igår.

En Spillkråka såg jag igår. Synd att det var en gren ivägen.

Träd omfamnat av ett annat träds rot.

Bias fjäskar. Tova har inte mycket till övers för honom just nu.

Springande Sally i helgen. Ville var med en kompis hem över helgen, och Sally tillbringade mesta tiden liggandes på ett bord vid fönstret, längtande efter husse.

Siri tittar på fåglarna vid fågelbordet.

En Blåmes, just när den flyger iväg.

Pilfink och Blåmes träter om talgbollen.

Tofsvipa.

Steglits

I övrigt tänker man ju mest på det förskräckliga som hänt i Japan! Arma människor! Man får verkligen hoppas att folk i alla fall äntligen inser hur farlig kärnkraften är, och att vi verkligen måste tänka på framtiden och skrota kärnkraften!

Eva