har det varit sista dagarna! Och riktigt varmt är det också. Skulle sitta en stund i solen och vila, innan jag lagade mat i eftermiddags, och det var t.o.m. för varmt;-) Så här får det gärna fortsätta ett tag. Då kan valparna komma ut också, när dom bara är lite äldre. 18 dagar är dom idag, och dom börjar leka så smått, och är vakna lite längre stunder.

Alla nio på samma bild.

Det börjar faktiskt bli små hundar av dom;-)

Lilla Rosa gosar med mamma.

Tova njuter av att kunna slumra ute mellan matningarna. Hon är en riktig praktmamma, och sköter allt så bra.

Nu har jag maskat valparna för första gången, och snart ska jag börja ge dom lite nötfärs. Snart blir det också flytt ut i hundrummet, med lite större utrymme att röra sig på.

Bias cyklar jag med nästan varje dag. Idag blev det bad i Hornsjön på hemvägen. Där är ju lite varmare än i havet, så han hoppade i från bryggan och simmade.

Här har han just hoppat i från bryggan.

En nässelfjäril på blommande sälg.

Grågäss i Hornsjön.

Tulpaner i trädgården.

En Knölsvan i Hornsjön.

Härliga Sädesärlan.

Blåsippor är det gott om nu.

Ett rådjur som har bråttom.

Nässelfjäril.

Vårlök.

Både Sally och Miranda är med på Helgesboskolan den här veckan, för dom skulle bara ha hundträning dom här dagarna före påsk.

I lördags var Ville med Lotta och tävlade agility i Nybro, men det blev tyvärr disk i både agility och hopp. Det är lätt gjort, och det var ju första tävlingen för säsongen.

I påskhelgen kommer Bias uppfödare, Ingrid och Owe, hit och ska bo på Böda sand. Då blir det mycket träning, och även umgänge. Det ska bli trevligt!

Eva