Ja, nu är det bara några dagar kvar till jul, så idag får jag nog ta itu med lite städning. Julklapparna är inte köpta än. Ola och jag ska åka och julhandla på fredag, i sista minuten;-)

Igår var det alldeles för fint väder för julstök, sol och hyfsat lite blåst. Jag var tvungen att vara ute en hel del. Kändes så skönt att få se solen igen! På kvällarna blir det inte heller mycket julstök, för på födelsedagen fick jag en diascanner av mina snälla syskon, så nu digitaliserar jag en massa gamla diabilder. Har börjat med pappas från 1960-talet. Kul! Sen har jag själv en hel garderob full av dia-bilder…….

Det här söta julkortet kom igår från Kohagslyckans Ruter.

Och här är Kohagslyckans Raska.

Ett fint kort på Kohagslyckans Rasken.

Och här kommer Kohagslyckans Roxy i full fart.

Också Roxy.

Mamma Tova.

Jag vet inte vad det tagit åt Tova, hon är piggare och busigare än nånsin när man är ute med henne. Rusar och dansar runt hela tiden.

Och så hoppar hon upp på varenda stor sten hon ser, och spanar ut i markerna.

Då kan hon t.ex. få se ett rådjur hoppa iväg, ,så nästan bara den vita bakdelen syns.

En Knölsvan i Hornsjön.

Tänk att en hackspett kan göra ett så runt och fint hål!

Storskrakar.

Talgoxe.

Blåmesar.

Och så en bild på kompisen Maria med sin Shirehäst William. Stor men snäll!

Nu har det ljusnat, så nu kan jag nog inte skjuta på städningen längre;-)

Eva