Eftersom jag fått flera bilder från mina valpköpare, så får det bli en blogguppdatering till före jul. Det är så roligt att få bilder på valpar man sålt! Först lite före- och efterbilder på Kohagslyckans Ronja. Före och efter klippning alltså. Vilken otrolig skillnad det blir, som en helt ny hund.

Ronja med kompis, före klippningen.

Och samma Ronja efter klippning.

En vacker pudeldam blev hon verkligen!

Så rar hon ser ut, Ronja!

Här är en bild på Kohagslyckans Roxanne (Roxie) vid nyklädda julgranen. Bilden “lånade” jag på Facebook.

Detta är Kohagslyckans Malva, som bor i Oskarshamn. Hon är dotter till Miranda.

Och här är Kohagslyckans Peggy, från Sallys första kull. Hon bor också i Oskarshamn.

Och alla skriver så kärleksfullt om sina hundar, så man blir alldeles rörd.

Idag på förmiddagen var Ville och jag i Borgholm, där jag klippte håret. Skönt! På morgonen idag var det minusgrader och frostigt, och sen har det varit sol. Tänk om vintern kunde fortsätta så fint!! Men det låter tyvärr inte så.

På hemvägen, Ville övningskörde, så såg vi två havsörnar.

Jag tycker dom är så häftiga! Vilken enorm näbb!

Nu önskar jag alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!!

Eva