Såhär i mellandagarna blir jag alldeles veckovill. Jag fick titta i almenackan idag, för att komma på vad det var för dag. Ola är ledig i mellandagarna också, och det gör att det blir ännu mer konstigt med dagarna. Men nu är det i vilket fall inte långt kvar av 2011. Jag tycker det är så skönt när alla helgerna är över, och man vet att det går mot ljusare tider. Att det vänder och blir ljusare är egentligen mer värt att fira än julen, tycker jag. Idag är det sol, men väldigt blåsigt. Det får bli att gå i skogen idag.

Den här julen har kattungarna varit i sitt esse. Så mycket julprydnader och blommor att leka med! Granen är allra roligast förstås. Ola har satt fast den i taket för säkerhets skull;-) Här kommer en film på hur det såg ut när vi klätt granen, kvällen före julafton.

Detta är verkligen dom busigaste katter jag nånsin haft!

Och så några Tova-bilder från den här varma, gröna julen.

I förrgår cyklade Ola och Bias ifatt oss.

Här måste hon ha blinkat just när jag tog bilden, för jag tror inte hon blundar och springer.

Det är full fart för det mesta.

Här står hon vid Klosterholmen och tittar på svanarna.

En av tre större hackspettar, som lekte med varandra vid Klosterholmen.

Den här bilden på lilla härliga Kohagslyckans Qvicka, har jag snott på FB. Här är hon 6 månader. Det ska bli väldigt spännande med hennes agilitydebut 2012!

Här är ett julkort på Kohagslyckans Malva.

Och här är en liten sömnig Kohagslyckans Siri.

Här är Siri med matte och bakar pepparkakor.

När jag var ute och gick häromdagen, mötte jag min väninna Maria, som kom ridande från affären på sin stora Shirehäst. Det ser väl härligt ut?!

Till sist några Sidensvansar i äppelträdet utanför köksfönstret.

Eva