Veckan som kommer har Ville sportlov, och han och Ola ska åka till Ulricehamn och åka slalom ett par dagar, som dom brukar. Den här gången är det tre till som ska med. Hoppas på fint väder för dom i backarna. Själv stannar jag hemma och tar hand om hundarna. Och Niklas är hemma och jobbar.

Ikväll har det regnat, och snön rasar från taken. Det har varit gråväder hela dagen. Men igår var en riktig vårdag. Jag var tyvärr i Kalmar hela dagen, men det var soligt och riktigt skönt! Jag var både på mammografi och arbets-EKG i Kalmar. Det senare visade att jag har väldigt bra kondis för min ålder. Så det så;-) Synd bara att det ska göra så ont i nästan hela kroppen, annars kunde kondisen bli ännu bättre. Att jag gör arbets-EKG, beror på att jag haft lite känning av kärlkramp ibland.

I förrgår kväll var Lotta och jag i ridhuset i Algutsrum, och tränade lydnad med Soya och Tova. Vi har båda nämligen anmält till lydnadsklass 2 i ridhus i Karlshamn i Mars, och ville träna lite på det. Tova har inte varit i ett ridhus förut, men det var inga problem. Tova var väldigt laddad, och utförde alla moment närmast perfekt. Så går det lika bra i Karlshamn, så blir det inga problem. Men sånt vet man ju aldrig….. Soya gick också bra! Hoppas bara att inte Tova börjar löpa innan dess. Sen ska hon paras, och förmodligen blir det den här snygga killen som blir pappa till hennes valpar.

Foto: Görgen Rahmberg

Han heter DUCH Calie´s Chrome Can Compare och kallas Jussi. Mer om honom kan man läsa på www.calie.se.

Här är en bild på Kohagslyckans Rasken och hans småmattar. Dom gillar att leka ihop i snön.

Och detta är Kohagslyckans Tulo i Umeå.

Här är Bias, från en promenad idag.

Och här sitter Sally, efter bad och klippning häromdagen.

Blå Jungfrun.

Mur vid Kalmarsund.

En söt liten Stjärtmes. Har sett ganska många såna sista tiden.

Blåmes

Entita

Eva