Sol och vind är det, och det är väl precis som det ska vara på “Solens och vindarnas ö”. Fast det där med blåsten gillar jag inte riktigt. Enda fördelen är att man slipper ha flugor kring ansiktet när man är ute och går den här årstiden. Men cykla blir jobbigt, det känns som man har motvind var man än cyklar.

Min kamera har jag förtås inte fått tillbaka än, så det blir bara mobilbilder idag. Idag har jag varit på återbesök hos ögonläkaren, för att kolla det nyopererade ögat. Allt såg bra ut skönt nog! Det är verkligen skönt att kunna se ordentligt nu! Och vad man uppskattar alla vackra färger på blommor och fjärilar o.s.v. Skönt också att kunna läsa lite mer igen!

Såna här vyer går hyfsat att fota med mobilen. Det är värre med närbilder på blommor, insekter och annat smått.

Härligt ljus vid Alvedsjöbodar häromkvällen.

Tova njuter i soffan.

Hon tillbringar stora delar av dagarna i soffan nu, med valpmagen i vädret.

Men det är skönt att blaska av sig lite också. Miranda var den enda som simmade idag vid Hornsjön. Sally och Tova nöjer sig oftast med att bada till magen.

Vid Hornsjön.

Ola och Tova.

En lånad bild på Kohagslyckans Qvicka, som just blivit klippt.

Och en lånad bild på Kohagslyckans Obelix (Tulo), med sin lillhusse. Dom trivs i varandras sällskap, har jag förstått.

Imorgon börjar “Öppen ateljé” med Åkerbokonstnärerna (http://www.akerbokonstnarerna.se), där bl.a. min syster Elisabet ingår. Hon har sin ateljé mellan deras hus och vårt, och där får jag även sälja mina vykort. Kan rekommendera ett besök i det gamla, vackra, ditflyttade huset med min systers fina målningar och fårskinn m.m.

Eva