Ja, idag är det en vecka kvar till beräknad valpning. Alltid lika spännande!

Hur många blir det, tror ni? Hon är väldigt tjock, och nu ser man dom röra sig i magen. Det blir inte så långa promenader med henne längre. Jag har fått en ny runda att gå med dom, som är nästan 4km, och där dom kan vara lösa hela tiden. Vid Hornsjön, en bit ifrån oss, har det byggts ett dämme, för att på naturlig väg rena vattnet som går ut i Hornsjön. Dom har grävt dammar, och så är där en bro och lite sittplatser. Det kommer att bli riktigt fint såsmåningom, och förhoppningsvis bra för sjön. Då har dom också gjort en ny liten väg dit, från en by i närheten, och det ger mig en ny och trevlig runda att gå. Lagom lång för Tova nu.

Fortfarande bara mobilbilder tyvärr. För ett par dagar sen gick två av mina syskon med familjer, och jag, dit och hade fika med.

Brorsbarnen gillar att gå med hundarna, och småpudlarna är tacksamma. Dom går så gärna med!

Hemma.

Man blir trött efter utflykter.

Här leker Edvin och Tova att dom är två storpudlar.

Vid Alvedsjöbodar.

Det har varit mycket sol och blåst sista tiden, och vackra moln, men så kommer det en regnskur ibland också. Inte så mycket till strand- och badväder, men ganska skönt att promenera och cykla.

Bias älskar att leka i vågorna!

Dom här blommorna växer i en kruka, men dom breder ut sig alldeles väldigt.

Sally och Miranda, nybadade och nyklippta.

Riddarsporrar, Malva och Kungsljus vid muren. Dom sprider sig glatt från år till år.

Igår var vi i Borgholm, och gratulerade Olas barnbarn Théa på 11-årsdagen. Det var trevligt, och vi fick tacos, tårta och blåbärspaj. Mums!

På hemvägen var det en dubbel regnbåge. Det var så vackert!

Den här veckan är Kohagslyckans Qvicka med familj i Värmland och tävlar agility. Igår tog Qvicka en pinne i hoppklass 2, och idag tog hon pinne i agilityklass 2. Dom pinnar på uppåt i snabb takt!! Grattis! Imorgon har hon vilodag, men sen tävlar dom igen torsdag, fredag och lördag. Lycka till då!

Eva