Nu har Thobias och Hillevi med Kohagslyckans Qvicka varit i farten igen, tävlat agility i flera dagar i Värmland. Och med fantastiska resultat igen! Qvicka har nu redan tagit alla pinnar i klass 2, i både agility- och hoppklass!! Och det bara tre månader efter deras första start i klass 1!

Söta lilla racer-Qvicka!

Inga valpar har det blivit ännu, men nu är hon inte så pigg på mat längre, så snart är det väl dags. På tisdag är det 63 dygn. Magen är verkligen rejäl!

Valplådan är iordning, och både Tova och katterna gillar den;-) Jag tror att hon kommer ihåg, och vet precis vad som förestår, och att det är där hon ska vara med sina små. Klokare hund får man leta efter!

Promenaderna med Tova blir inte så långa nu, men en liten sväng vid sjön gick vi igår.

Såhär tillbringar hon mycket tid också;-)

Och såhär.

Musse trivs i lilla hundsängen, särskilt när det regnar ute.

Efter att ha motionerat hundar tillräckligt igår, så tog jag en egen cykeltur framåt kvällen. Det är så skönt, men oj vad jag längtar efter kameran! Tyvärr tar det nog lång tid än, innan jag får tillbaka den. Nu har det krånglat till sig extra, eftersom jag köpte kameran och teleobjektivet på olika ställen, med olika försäkringar, och sen ramlade med dom tillsammans så att båda skadades. Gör aldrig det! Krångel med försäkringarna alltså. Men nu bestämde sig Ola för att köpa en enklare digitalkamera (han tröttnade väl på mitt kameratjat), så jag valde ut en åt honom på nätet och har skickat efter. Hoppas den kommer snart, så kan jag låna den sålänge!

Att cykla på kustvägen, det är sommar!

Eva