Idag tänkte jag lägga ut tre små filmsnuttar. Den första är när Tova hoppar in i valphagen med extravalpen.
Nästa är när orange valpen går igenom tunneln, som dom har väldigt roligt med.
Och till sist lite “titt-ut-lek”.
Nu börjar dom bli trötta efter det intensiva morgonpasset. Dom ligger alla i en hundsäng och gnabbas lite innan dom somnar och det blir lugnt en stund. Nu är dom bara i valprummet på natten, och när jag motionerar dom vuxna hundarna, och det får man ju passa på att göra när valparna är trötta. Det gäller att planera! Imorgon får vi hit Rasken, som ska vara här i en vecka. Extra jobb, men trevligt samtidigt. Hoppas han går bra ihop med valparna, för annars blir det svårt. Men det gör han säkert. Och det blir nyttigt för valparna, att lära sig umgås med en till hund. Han är ju halvsyskon till dom.
Nu har vi bestämt att vi behåller en tik i den här kullen. När folk har ringt (och det är många), så har jag sagt att alla är tingade, för jag ville hålla på en tik i det längsta. Har flera reserver uppskrivna. Men vi behåller alltså en själva.
Igår flätade jag några kampleksaker till dom av en gammal fleecefilt. Det var populärt!
Lek med tunneln (som jag inhandlade billigt till katterna på ÖB, och som även verkar hålla för valparnas vilda framfart).
Beige och Rosa.
Grå använder tunneln på rätt sätt.
Söta lilla grå.
I tisdags var Ola och jag och tränade lite lydnad, intill agilityplanen i Löttorp, ihop med två tjejer med varsin labrador. Vi ska försöka träffas en gång i veckan och träna, kom vi överens om. Tova var superladdad. Hon tyckte det var jättekul, och kom ihåg det mesta fast jag inte tränat nåt sen i våras.
En kanin skuttade iväg på lydnadsplanen.
Tova har fått ett välbehövligt bad, och klippning.
Vi mötte en groda på promenaden igår. Inte ofta man ser såna nu för tiden, det är nästan bara paddor.
En Häger i Hornsjön.
En Sädesärla, som flyger efter insekter.
Här fick den en.
Vacker trollslända.
Och flygandes.
Bias med en liten fin pinne, på promenad häromdagen.
Vid Alvedsjöbodar.
Det var rejäla vågor, men det hindrar ju inte Bias från att bada.
Även Tova gick i lite.
Tova leker med Bias igen, men blir väldigt irriterad på honom när han är för hårdhänt, vilket han ju är nästan hela tiden.

Eva