Älskade lilla Sally är borta sedan igår e.m.
En god vän var snäll och hämtade Sally på Helgesboskolan igår f.m. , eftersom hon ändå hade ett jobb i Alstermo (som inte är så långt från Villes skola), och Ville skulle iväg till en kompis över helgen. Men i Alstermo blev hon skrämd av en påflugen större hund, och rymde till skogs. Vår goda vän, och även Ville och hans kompis, som kom dit, gick och letade och ropade hela eftermiddagen och kvällen igår.
Idag åkte jag upp på morgonen och gick länge runt i det område hon försvann, och även Ville och kompisen kom dit igen. Jag hade Tova och Miranda med mig, och hoppades på att dom skulle hitta henne, eller att hon skulle höra dom skälla, men det gav inget resultat tyvärr.
Vi har anmält till polisen såklart, och satt upp lappar på dom närmsta affärerna och bensinmackarna. Grannarna runt gården, där hon försvann, är varskodda. Så mycket mer kan man inte göra nu, utom att vänta och hoppas på att hon söker sig fram till några människor som bryr sig och tar hand om henne, så hon kommer tillrätta. Hon är ju inte folkskygg precis. Men man vet ju inte hur hon beter sig, ensam på en främmande plats.
Det känns så hemskt att lägga sig på kvällen, och veta att hon är ensam ute någonstans, och inte vet vart hon ska ta vägen. Och Ville är så förtvivlad.
Men vardagsbestyren måste göras ändå, fullt upp med valparna, och nu även extrahunden Rasken ett tag.
Hoppas bara på ett glädjande samtal snart….
Eva