Idag har vi varit med valparna till Borgholms veterinärpraktik, och besiktigat, vaccinerat och id-märkt valparna. Det gick bra! Dom höll sig lugna, och sa inte ett knäpp när dom sprutades. På hemvägen var dom så trötta så dom sov som små grisar. Vi rastade dom på alvaret vid slottsruinen i blåsten. Det är förskräckligt blåsigt här idag, men inte mycket regn. Hoppas på att det blir bättre i helgen, så valparna kan vara ute lika mycket som vanligt. På måndag, när dom är 8 veckor, försvinner fyra st. samma dag. Det blir nog tomt sen. Sen hämtas den femte på fredagen.
Börjar med en bild på lilla Sally, efter att jag hade badat och klippt henne, efter hennes fem dygn långa äventyr i skogen. Nu har hon legat på huvudkudden bredvid mig på nätterna, och varit väldigt kelig. Får se nu om Ville vågar ta med henne till skolan på måndag. Han är så rädd att något ska hända henne.
Jag har klippt alla valparna på nos och tassar nu. Sen återstår bad på söndag, av dom som ska iväg på måndag. Måndag lär jag ju inte hinna bada någon. Detta är Triton.
Tyri.
Triton.
Thalia.
Thalia.
Tilda.
Kattungarna blir tre veckor imorgon, och börjar vilja gå ur korgen. Dom börjar vara lekfulla nu.
Rasken busar med valparna.
Igår tog jag en skön ensam cykeltur vid kusten. Första gången på länge nu. Det var så skönt!! Det är underbart att kunna slappna av nu, efter mardrömsdygnen när Sally var borta.
Blå Jungfrun syntes klart igår.
Moln och solblänk över Kalmarsund.
En ryttlande Tornfalk.
En bild på Kohagslyckans Raska, som nu går på agilitykurs. Jag har lånat bilden på matte Erikas blogg. Foto: Erika.

Eva