Idag regnar det igen, efter en solig och vacker dag igår. Den ägnade jag tyvärr åt Kalmar och Borgholm, men i alla fall. Köpte lite nya växter, som ska planteras när det blir uppehåll. Och så var jag och klippte mig kort. Ola var hemma med hundarna. Han har semester denna veckan också, sen blir jag själv hemma igen.
Det är mycket Theia nu. Hon är ganska sjövild, och sover inte så mycket längre. Men hon är väldigt go och följsam! Har börjat med lite inkallningar och kontaktövningar. Hon är bra på att söka ögonkontakt.
Theia vid Hornsjön.
Här var Ola, jag och hundarna nere vid kusten. Detta är vid Fornbod.
Spring med mamma Tova.
Tova vill ha full fart på Theia, men det går nog bättre om några veckor.
Unga skrattmåsar låg och guppade på vågorna vid Fornbod.
Blå Jungfrun.
Sen gick Tova och jag en vacker väg hem från havet.
Hornsjön från “våran” pir.
Två Knölsvanar söker lä mot blåsten.
Hortensia i trädgården.
Höstlöv.
Miranda, nybadad och nyklippt.
Och lilla skogsmullen Sally.
Tova i trädgården.
Lite blommor finns det kvar i trädgården.
Här ligger Tova och smyger på sin dotter.

Helgen som kommer ska jag åka med Lotta och hennes pudlar till Kumla. Pudelklubben har lydnads- och agilitytävlingar där, och Lotta ska vara med. Jag kan tyvärr inte vara med än med Tova, eftersom det är för nära valpningen. Men jag har anmält henne till lydnadstävlingen på ÖBK i Oktober, så nu får jag nog börja träna henne igen. Jag tar nog med valpen också till Kumla. Nyttigt för henne att vänja sig! Vi ska bo på vandrarhem. Lite tokigt att åka iväg samma helg som Ölands skördefest, men det blir nog trevligt det här också.

Eva