Idag började jag med att baka bröd på morgonen. Sen kom Lotta, och vi gick en promenad med våra fem pudlar (Sally är inte hemma, utan med Ville på skolan), och sen fikade vi förstås. Vädret är lika grått och trist som vanligt numera, men med glada pudlar så blir promenaden ändå trevlig.
Miranda ser man bara ena bakbenet på, och så är det Tova, Soya, Theia och Penny.
Miranda går i sin egen värld numera, och märker inte alltid var vi tar vägen. Här hamnade hon på fel sida en damm, när vi var vid dämmet, och fick bråttom när hon tittade upp.
Tova, Theia och Miranda sträcker ut på en åker.

Här är en bild på Kohagslyckans Rasken, på promenad i Bödaskogen. Foto: Bertil Karlsson.
Fint i fönstret, blommor både innanför och utanför, och så en liten kisse som trivs i fönstret. Längst bort till höger är en Stevia (naturligt sötningsmedel som inte höjer blodsockret), som faktiskt blommar nu.
En Större hackspett och en Blåmes utanför fönstret. Man kan studera dom på nära håll, när man sitter vid köksbordet.


Tova och Theia vid dammarna igår.

Flygande Tova
Brottning
“Trädskulptur”

Bias kommer inte så ofta med här, men det beror mest på att det inte är så ofta som jag går med honom. På dagen går ofta Niklas med honom, nu när Niklas är hemma och arbetslös, och på kvällen går Ola långpromenad med Bias. Theia och Bias leker bra ihop, och Theia är väldigt tuff när det gäller att ha dragkamp med Bias med olika leksaker. Det har aldrig Tova vågat på det sättet.

Eva