Ja, idag blir det väldigt mycket Theia-bilder, såg jag när jag tittade igenom vad jag hade för bilder sen sist jag uppdaterade. Men hon är ju söt också;-)
Tyvärr kan jag återigen inte uppdatera något på själva hemsidan, utan bara bloggen. Men den uppdaterar jag som vanligt, även om det inte står det på hemsidans framsida. Vid jul ska min systerson hjälpa mig att lägga över min hemsida och blogg på wordpress istället, så hoppas jag det ska bli bättre. Då kan jag också lägga ut mina bilder lite större. På den här bloggen blir ju bilderna ganska små tyvärr.

Vintern är fortfarande kvar här, skönt nog, och idag har det varit soligt också, en riktigt vacker dag.
Jag har förstås varit ute och gått så mycket jag orkat. Sen har jag även bakat saffransbullar, som blev väldigt goda, och till middag lagade jag lutfisk med god vit sås.

Jag börjar med lite bilder från i förrgår.
Min lilla “halvtama” Blåmes sitter en meter ifrån mig, och tittar rakt in i kameran.
Lurviga Theia i snön.
Hon far fram som ett yrväder. Vi har inte mer snö än att jag kan gå ute i markerna, fast inte för långt då.
Lek vid sjön.
Tova älskar också att rusa omkring i snön.
Hon är bra på att flyga också.
Och ser alltid ståtlig ut.
Den här bilden tycker jag om!
Ett omkullfallet träd i vinterljuset.

Igår ägnade jag nästan hela förmiddan åt att bada, föna och klippa Theia. Vi var lika trötta båda två efteråt. Jag blev ganska nöjd med klippningen faktiskt, men nu ser hon genast så vuxen ut.
Visst är hon snygg?
Är vi klara nu äntligen? Hon var väldigt snäll och tålmodig, fast det tar lång tid för mig med torkning och klippning.
Skönt att få komma ut och springa efteråt.
Här skäller hon på Tova.

Sen har vi dagens bilder i det vackra vädret. Sol och några minusgrader.

Isen har lagt sig på en stor del av Hornsjön. Svanarna samlas där det fortfarande är öppet vatten.
En Nötväcka.
En Pilfink i solen.
Och en Talgoxe.
Tova och Theia provade isen. Med en nervös matte på land;-)
Theia tyckte det var roligt med isen.
Bias har just fått sig en riktig långpromenad med husse. Ola går i ett par timmar efter han kommer hem från jobbet och har ätit middag. Förstår inte hur han orkar!
Miranda löper nu, och snart börjar väl Tova och Sally också förstås. Miranda har länge haft en knöl långt bak på juvret, men eftersom hon varit så frisk och pigg så har vi inte brytt oss om det. Nu har det blivit fler knölar på olika ställen tyvärr. Vi vill inte börja operera en så gammal hund, och hon är ju så pigg och glad, verkar inte ha ont av det, så det får gå så länge det går. Hon är ju 11,5 år.

Om det är någon som läser bloggen, och är intresserad av en grå storpudel, så finns det valpar just nu på Calie´s kennel (www.calie.se), efter väldigt högt meriterade föräldrar (släkt till Tova och Theia).

Eva